My first 2 days of school

Igår började jag skolan här i Santa Barbara, började dagen med att gå till Health Center för att träffa en sjuksköterska då jag vill veta att blodförgiftningen är borta och vill veta vart jag ska ta prover och så (som jag kommer att göra på fredag). Sen var det dags för International Business och då var jag lite smått nervös för hade hört att han var väldigt strikt och sträng. Men hittills har jag jag överlevt och tycker inte att han verkar så farlig. Sen gick jag hem för en snabb lunch innan min engelska skriv kurs började, den verkar vara väldigt nyttig för mig då jag är urusel på att skriva. 
 
På kvällen stod det fotboll på schemat, vilket jag hade sett fram emot. Men nu vet jag inte om jag kommer att ens ha den kursen då man inte fick tackla/röra/snudda/peta ens på varanda och att vi inte skulle spela fysisk fotboll utan psykisk. Så antingen tar jag fotbollen ändå eller hoppar av den och skippar min extra unit eller så lägger jag till en ny spännande kurs, kanske golf eller hiking.
 
Imorse började jag redan klockan åtta då det var surfning, men får veta på torsdag efter simtesten om jag kommer med eller inte då jag bara är reserv där. Fast får jag inte surfningen ska jag ta bootcamp istället vilket också verkar roligt. Sen har jag inget först min ballet som är 12:45!! Ser verkligen fram emot den klassen, den verkar väldigt krävande och strikt men det blir bara extra kul. Sen på tisdagskvällar 6-9pm har jag min Finance klass och efter varje klass har vi prov och budget inlämning. Så har precis fått 25/25 på mitt första prov och nyligen skickat in min första budget. Ser redan fram emot morgondagen, godnatt!
 
 
RSS 2.0